meny lukk meny

CND - Creative Nail Design

CND - Siden 1979 har CND utviklet banebrytende profesjonelle produkter og behandlinger, der de utvider og løfter mulighetene for skjønnhetsbehandlinger til hender og føtter. CND's mission er å tilby profesjonelle negleteknikere de alle beste og mest innovative produkter på markedet, og ingen kan måles med de! CND forfølger dette med en meget høy forpliktelse til kvalitet. Hver eneste av CND`s produkter er testet i lang periode på egne laboratorier før de når henderne på deres kunder. CND leverer uten tvil det mest holdbare produkter på markedet i dag.


Shellac

Shellac er utviklet av den anerkjente leverandøren Creative Nail Design (CND) og er en revolusjonerende blanding av neglelakk og gele. Det som dog skiller Shellac fra alminnelig neglelakk er en imponerende lang varighetsperiode. Med en feilfri holdbarhet på to uker og en uvanlig kraftig glans, er Shellac perfekt til de fleste anledninger og du behøver ikke lenger å tenke over riper på neglene når du vasker opp eller graver i jorda. Shellac legges som en neglelakk og herdes i UV-lys og krever ingen tørketid.


Minx Nails

Minx er på fingrene til det meste som kan krype og gå av kjendiser om dagen. Minx er en slags folie som smeltes på neglene med varmelampe. Varmen gjør at folien former seg etter neglene og fester seg. Det som skiller Minx fra vanlig neglelakk er at Minx ikke flasser eller fliser seg opp, tørker med en gang og resultatet varer i opp til to uker. Og siden Minx er en folie og ikke en lakk, kan neglene få alle mulige mønstre, farger og finisher, resultatet blir helt nøyaktig og får med alle mulige detaljer.


EzFlow Nail Systems

EzFlow Nail Systems ble skapt for 25 år siden av negledesignere. Idag brukes EzFlow Nail Systems av ca 800 skoler i USA, der utdanning av negledesignere foregår på høyt plan. EzFlow`s hvite og rosa negler i akryl er blant det beste i negleverden. Fargen og konsistensen utkonkurerer et hvilet som helst annet neglemerke og EzFlow`s resultater taler for seg selv.


Gelish

Gelish er en gelébasert neglelakk som påføres som en vanlig lakk, og sitter som en gelé. Produkter lover å sitte i opptil tre uker uten å flakke av og uten å miste glans. Som vanlig neglelakk, kommer Gelish i mange ulike farger. Den gelébaserte neglelakken går ikke av med vanlig neglelakkfjerner, men må fjernes med en spesiell gel remover.Besøk oss på Facebook

Hottest akkurat nå !

Kontakt info

E-post: erna@elitenegler.no
Telefon: 900 400 56